Nak Curik Pun Agak-Agak Lah Akak Hoii

on Isnin, 31 Oktober 2011




Dah kantoi dengan CCTV, dengan Allah lagilah...apa nak dikatakan, maaflah kalau nie video fake,tapi rasanya taklah, cuma buat akak dalam video apa benda di dalam kain dalam tu ye? ade beg ke?( maaflah nie bukan lucah,saya serius tanya) how she can hiding tin susu tu?. Apa yang buat malu nie bangsa Melayu yang mengaku Islam, victimnya? nampaknya kedai Chinese. Alahai...malunya...

"Hai orang-orang yang beriman, makanlah di antara rezeki yang baik-baik yang kami berikan kepadamu dan bersyukurlah kepada Allah, jika benar-benar kepada-Nya kamu menyembah" (Surah al-Baqarah, 2:172)

Makanan memang bagus, le susu,tapi tekniknya salah,siap tempah name tag dosa,syaitan pun happy jugak
Ranking: 5

{ 13 komen... read them below or add one }

manmala berkata...

inilah jadinya bila xtakut tuhan ni. tiada konsep ihsan dalam diri...


31 Oktober 2011 9:26 PTG
LoveHijau berkata...

Apakah tekanan hidup mengatasi rasa bersalah, sampai sanggup jadi pencurik


31 Oktober 2011 10:22 PTG
Pacifista berkata...

haha...bukan main banyak lagi dia curi.wkakaka... :D alahai manusia... :P


1 November 2011 1:13 PG
LoveHijau berkata...

Mondus operandi yang boleh dikatakan berjaya, skor tertinggi bagi menempah kemurkaan Allah. D


1 November 2011 10:20 PG
meezwan berkata...

Dia kepit macam mana tu..susah jugak nak bawa dalam kain :)


1 November 2011 11:55 PG
zaireey berkata...

wah makin mantap bro


1 November 2011 1:24 PTG
EddyGeek berkata...

byk adegan diorang ni kan kat tempat berlainan. amat memalukan.. mmg best brg free. tapi tahu ler akhir nanti.


1 November 2011 2:33 PTG
ibu damia berkata...

bila iman dh terkakis...hmm akk ni miskin sgt2 ke smpi mencuri begini? x terpikirkah..bila diberi makan ke anak2 hasil haram? nauzubillahiminzalik..


1 November 2011 3:07 PTG
suri berkata...

eh biar benar malulah pakai baju bertutuo tapi mencuri ni dah kira busukan org yag memakai jubah..yg pakai tudung huhu..


1 November 2011 5:32 PTG
suri berkata...

ingatkan apa tadi..rupanya mmg benar2 terjadi..


1 November 2011 5:32 PTG
Lovehijau.com berkata...

Tu yang aku pun peaning Suri,sayangnya bila jadi macam nie imej bertudung dah tak bagus, kerana nila rosak susu sebelanga,atau pun memang pencuri nie just wearing jubah untuk memudahkan operasinya kut


1 November 2011 11:41 PTG
shah Blogger berkata...

aduhai memalukan betul la. Pakai baju kurung. pakai tudung. Suami isteri pulak tu... adoiyai. dorang amek susu ke apa tu?


2 November 2011 4:42 PTG
puanbee berkata...

hurm pikir lah bg anak makan benda haram nanri jd apa lah anak tu ..


3 November 2011 12:11 PTG

Catat Ulasan

Komen anda sangat dihargai,kerana tanpa pembaca siapalah blog kecil ini, Terima Kasih.

 
© LoveHijau All Rights Reserved
Get smart with the Thesis Blogger Template Powered By Blogger.